EMBODY

Fördjupningskurs

100 timmar som förändrar upplevelsen av ditt liv, transformerar din kropp och ger dig möjlighet att utforska ditt eget värde.

DATUM GÖTEBORG 2019:

100 timmar VÅREN 2019

10-13 APRIL 2019

8-11 MAJ

29-30 JULI – ONLINE

14-17 AUGUSTI

 

En utbildning i personlig transformation genom yoga och livsstilsförändring!

 • Vill du förändra din livsstil?
 • Vill du gå djupare i dina asana?
 • Har du alltid velat äta hälsosammare men vet inte var du ska börja?
 • Känner du att du sitter fast och vet inte riktigt hur du ska ta dig loss?
 • Vill du att den goda känslan du upplever i yogasalen ska finnas även i ditt liv ”av mattan”?
 • Vill du börja både röra dig och tänka friare?

Kursstart Våren 2019

3500,00 krAdd to basket

Kursen överträffade vida mina förväntningar och förändrade mitt liv på ett sätt jag aldrig kunnat ana. Jag har blivit lugn och trygg i mig själv, och fått känslan av att vad som än händer så kommer jag att kunna hantera det. Jag kommer alla gånger att rekommendera kursen! Annica

Tack för en riktigt fin upplevelse! Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på och kanske inte heller vad slutresultatet kommer att bli. Men jag vet att jag har blivit inspirerad, fått nya infallsvinklar, nya tekniker, mött härliga människor och fått mitt hjärta att våga kika fram. Allt detta kommer påverka min framtida stund på jorden! Tack för det! Ebba

Jag kan inte säga nog positiva ord om kursen! Den är underbar, utmanande och utvecklande, både på det fysiska planet och för mindet. För mig var det ett uppvaknande i hur jag kan ta hand om och vara vän med min kropp, och jag visste inte ens hur mycket jag har längtat efter den känslan. Det var som att plötsligt få insikt i hur kroppen verkligen kan bära mig fram till och genom upplevelserna av ett större space och expanderat mind. Fantastiskt! Jag rekommenderar kursen till alla, och även om det kanske kan vara en fördel med viss förkunskap i både asanas och sadhana, så tror jag varenda människa får något fint med sig av den här kursen. Det enda man faktiskt behöver är ett öppet sinne! Tack! Sanna

Oj, hvor skal jeg begynne…. kurset har vært en heftig reise å få være med om og truffet laaangt over mine forventninger. Jeg har strukket (streched) både sinnet og kroppen – tøyd og bøyd det i alle mulige retninger – myknet opp det som har vært stivt og gått ut på dato. Tilført kropp og sinn nye frekvenser som gjør at jeg ser på livet med nye øyne. Både kropp og sinn har startet en oppvåkningsprosess som fremdeles pågår.
Jeg føler at jeg er et skip som sakte endrer retning og som nå våger nye mål…til en horisont jeg aldri har sett før.
Anja sin formidlerevne har hjulpet meg til å få en dypere forståelse av meg selv og gitt meg verktøy som gjør at jeg kan fortsette selv på egenhånd. De filosofiske funderingene og spørsmålene har vært både utfordrende og lærerike. Og for en flott gjeng dere er alle tre.
Dere har sørget godt for oss…. hjertelig tusen takk for kurset…. det vil være med meg leeenge. Kjersti

En fördjupningskurs för dig själv

Följ med Anja Bergh – certifierad Embodied Flow™ yogalärare och Healing Foods Expert – Heather Umlah i en fördjupningskurs där vi praktiserar och studerar de transformerande yogiska konstformerna av asana, meditation och andning, att äta för läkande och glädje, och närvarotekniker för personlig utveckling och tillfredställelse.

Kursen är packad med innerligt upplyftande verktyg för ett skifte av ditt liv. De små förändringarna tillsammans, blir den stora förändringen. Vi jobbar från cellerna i kroppen, nervsystemet, musklerna, benen, till tanken och sinnena. Från visionen av dig själv och ditt liv, till alla av dina relationer.

Vi välkomnar alla sorters elever, från nybörjare till avancerade utövare och dom av er som redan undervisar. Kursen är till för er som är redo för djupt arbete och lärande och för en positiv förändring av ditt liv. Hur erfaren du är som yogi spelar ingen roll, du kommer bli mött där du är, och hållen plats för att utvecklas långsamt eller snabbt.

Kursen undervisas av Anja på svenska, ca 90% av kursen, men föreläsningar av Heather undervisas på engelska, ca 10% av kursen.

 

Vi kommer gå igenom

 • Hur kroppen fungerar i rörelse och stillhet, grunden för förståelse av kroppens möjligheter för styrka, flexibilitet och transformation.
 • Upplyftande Tantriska tekniker som kan skifta din approach till livet på flera plan.
 • Utövning och verktyg för känslomässig frihet och för att rensa gamla mönster av känslor och uppförande som blockerar eller begränsar oss.
 • Eating for Freedom and vibrational nourishment: Föreläsningar om hur du kan bättre förstår din relation till mat och hur du kan förändra dina matvanor. Genomgång av mat som läkning och optimal hälsa. Det du inte kommer få är en ”rätt eller fel” lista, utan istället kunskap om varför vi gör som vi gör med mat och vad som kan ta dig vidare!
 • Meditation, Mantra, Pranayama, och andra Yogiska tekniker.
 • Styrkan och det heliga i alla våra relationer och att leva med hjärta och själ som ledstjärna.
 • Grundläggande tekniker och utforskning av energi-kroppen, organ-kroppen och experientiell anatomi.
Lärare
Bild

Anja Bergh

Anja is a: Certified Embodied Flow™ teacher, Certified Anusara Yoga Teacher, Experienced Registered Yoga Teacher 500 hours (E-RYT 500) with yoga alliance, has logged over 10 000 hours teaching time, and have practiced bodywork since her late teenage years.

 

Bild

Heather Umlah

Heather studied at the Institute of Integrative Nutrition, where she honed her knowledge of holistic nutrition and healing food. She has worked with people from all walks of life, including celebrities, activists, artists, people battling major illness, new moms, and folks under great stress. She is known for the joy she takes in life, her deep-seated intuition, her dedication to her own healing process, and her great skill in sharing the benefits of her process and wisdom with others.

Förkunskaper
Vana av yoga asana minst 1 år och djup vilja att lära sig mer om yoga samt förtroende för Anja som guide på resan.
Frågor och svar
Varför måste jag gå EMBODY immersion innan yogalärarutbildningen?

EMBODY immersion är helt fokuserat på din egen utövning av yoga. Din tid för att absorbera och reflektera och förkroppsliga. Om du går vidare till lärarutbildning så är det din egen erfarenhet du undervisar från. Därför vill jag att du har gått en fördjupningskurs först, för erfarenhetens skull. Andra lärare undervisar också fördjupningskurser och det går självklart bra att hoppa på bara yogalärarutbildningen EMPOWER direkt om du redan har gått immersion med någon annan Embodied Flow lärare. Om inte så blir det som att försöka undervisa akvarellmålning utan att någonsin ha målat med just akvarellfärger.

Funkar det om jag missar dagar på EMBODY?

Det finns ingen möjlighet att ”ta igen” missade dagar på just din utbildning. Däremot går det bra att be en av de andra eleverna spela in eftermiddagarnas föreläsningar och hjälpa till med att berätta vad vi gått igenom. Det är bra för den som får ta extra noggranna anteckningar och som berättar för dig, det hjälper det att fastna! Du kan också få en slags ”spellista” från YogaGlo. YogaGlo.com och Yogobe.com, så kan du praktisera hemma/på resan eller var du nu må vara.

Kursdagarna
Vi startar 09:00 ca och slutar 17:00, varje dag. Lunch ca 1 timma.

Förmiddagen är aktiv asana, eftermiddagen föreläsningar, övningar och kontemplation.

Ta med dig yogamatta, filt och anteckningsbok varje dag. Det är bra att ha med sig snax och vattenflaska då sessionerna på eftermiddagarna ibland kan bli hjälpta av lite extra energi!

Du behöver inte ta med dig all kurslitteratur, Wisdom of the Body Moving är bra att ha med till varje tillfälle och manualen du får av oss.

Litteraturlista
Dessa böcker köper du själv:

 • Tantra Illuminated – Christopher Wallis
 • Meditation for the Love of It – Sally Kempton
 • Awakening Shakti – Sally Kempton
 • Wheels of Life – Anodea Judith
 • The Bhagavad Gita – en översättning som du tycker om. Jag tycker om översättningen av Stephen Mitchell.
 • Wisdom of the body moving – Linda Hartley
 • Sensing, Feeling and Action – Bonnie Bainbridge Cohen
 • Radiance Sutras – Lorin Roche

Bli nu inte rädd för boklistan. Många av böckerna kommer vi bara läsa några kapitel av till en början. Om du gillar att läsa på skärm finns även många på Kindel (amazons läsplatta). Om du vill köpa bara en eller ett fåtal böcker så köp Wisdom of the Body Moving och Tantra Illuminated och låna bhagavad gita på biblioteket.

Utöver detta kommer du få en manual för utbildningen.

Avbokningspolicy
Anmälan är bindande. 

 

Ett bekräftelsemail skickas dig efter anmälan. Du kan välja att betala hela avgiften på en gång eller delbetala 3 gånger. Kostnad för uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer vid delbetalning. Maila [email protected] om du vill ha en betalningsplan så löser vi det.

 

Om du blir allvarligt sjuk innan eller under kursens gång får du mot uppvisande av läkarintyg full återbetalning minus en adminavgift på 250 kr (innan kursstart) eller ett avdrag per redan undervisad dag av kursen du deltagit på. Är det 10 dagar kvar räknar vi alltså ut ett återbetalningsbelopp som matchar det. Detta gäller enbart vid sjukdom. Väljer du att av någon annan anledning (t ex. jobb, flytt) inte deltaga så sker ingen återbetalning.