Select Page

Utbildningar

EMBODY IMMERSION

100 timmars grundutbildning/ fördjupning i Yoga

Immersion betyder fördjupning, att bli helt nersänkt i, och är termen som används för grundkursen i Anusara Yoga. Denna utbildning/kurs är både för dig som vill fördjupa din egen utövning och för dig som vill gå vidare till lärarutbildningen. Dessa 100 timmar är helt dedikerade till din egen praktik och utövning av asana, meditation, studier av filosofi, yogans historia, myter, terapeutisk yoga och många andra modaliteter som är del av resan mot ett vaket liv, ett väckt hjärta.

EMPOWER Yogalärarutbildning

100 timmars yogalärarutbildning

Att utbilda sig till yogalärare är en underbar resa djupare in i din egen yoga, då dina elever kommer bli dina främsta lärare. Vi vill genom denna utbildning ge dig en gedigen grund att stå på och stöd att växa in i din lärarroll. Utbildningen undervisas av Anja Bergh. Utbildningen bygger på anusarayogans biomekaniska och filosofiska traditioner. Anusara är en lekfull kreativ form av hatha yoga med rötterna tantrisk yogisk filosofi.

EXPLORE
Avancerad Yogalärarutbildning

200 timmar

Är du redo att ta klivet in i och undervisa rakt ifrån din egen utforskning och upplevelse? Vill du samarbeta med andra yogalärare och våga dela med dig av dina upplevelser på ett enkelt, öppet och autentiskt sätt så att inte bara du, men också kollektivet får lära? Vill du ta din undervisning från bra till mycket bättre?

 

EMBODY

Första 100 timmarna av en yogalärarutbildning

Kursen räknas som de första 100 timmarna av Yoga Buddhi’s lärarutbildning och är en förutsättning för att få gå vidare. Du behöver dock inte alls vara intresserad av att undervisa yoga. Kursen är designad att fördjupa din relation till yoga och din egen utövning.

EMPOWER

Nästa steg 100 timmar  yogalärarutbildning

Att utbilda sig till yogalärare är en underbar resa djupare in i din egen yoga, då dina elever kommer bli dina främsta lärare. Vi vill genom denna utbildning ge dig en gedigen grund att stå på och stöd att växa in i din lärarroll.

Registered Yoga Teacher

EMPBDY + EMPOWER = 200 timmar

Vilket ger dig möjlighet att registrera dig med Yoga Alliance och bli certifierad yogalärare.