Om Yoga Buddhi

Yoga Buddhi startade 2006 i Göteborg som en av de första yoga-studiorna i staden med blandade stilar av yoga. Under 5 år drevs studion i Vasastan vilket lade grunden för ett blomstrande yoga-community öppet för alla som önskar vara med. 2011 stängdes studion på Föreningsgatan och Buddhi blev en ambulerande yoga skola. Detta för att drivkraften bakom studion, Anja Bergh, ville fokusera mer på att undervisa och utveckla sin yogaskola genom att slippa den sortens administration som det kräver att ha en fysisk lokal att ta hand om.

Yoga Buddhi har äran att ha utbildat många underbart talangfulla yogalärare och siktar på långsiktiga relationer med sina elever. ”We are in it for the long haul” säger Anja Bergh som utvecklar kurser kontinuerligt för att bygga en lärarkår av världsklass i Sverige.

Som elev hos Yoga Buddhi hoppas vi du får en välkomnad kick i riktningen av att utforska nivåer av dig själv du ännu inte vetat om. Både genom fysisk utövning, reflektion över det egna jaget, meditation och andra yogiska tekniker.

Vi finns till för att inspirera till nyfikenhet på livet, för att leva i välmående och frihet, kapabel att hantera det som livet erbjuder och för att se gåvan i varje dag och situation. För ett liv att njuta och känna!